Familiebedrijf met passie voor ondernemen

De drijvende kracht achter Brouwers Gevelbekleding is Jurgen Brouwers, ondernemer pur sang en eigenaar van de succesvolle bedrijven Brouwers Reklame en Neon, het moderne ambacht. Met Brouwers Gevelmontage geeft hij opnieuw vorm en inhoud aan een langgekoesterde wens. Gevelbekleding is voor Jurgen geen onbekend terrein. In het verleden is hij al vaker met deze discipline bezig geweest. Hij beschikt over de kennis, de ervaring en de juiste leveranciers om van dit nieuwe bedrijf een succes te maken.

In de voetsporen

Als klein jongetje leert Jurgen aan de hand van zijn vader het vak van lichtreclame. Hij is onder de indruk als zijn grote voorbeeld aan de keukentafel lichtreclames in elkaar zet. Hij raakt zelf ook besmet door het virus en hij besluit dat hij in de voetsporen van zijn vader wil treden. Hij maakt carrière bij Gooren lichtreclame, het bedrijf waar ook zijn vader werkzaam is. Ruim twintig jaar geleden is de tijd rijp om op eigen benen te staan. Zijn vader gaat met vervroegd pensioen en ondersteunt hem bij zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer.

Familiebedrijf

Brouwers Reklame werkt met ruim 20 medewerkers vanuit een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Habraken in Veldhoven (vlakbij Eindhoven). Ruben en Lars – de twee zonen van Jurgen – hebben dezelfde voorliefde voor het lichtreclamevak. Ze vertolken inmiddels verschillende rollen binnen het familiebedrijf.  Zijn dochter Eline is ook actief binnen het bedrijf. Ze werkt op de signafdeling van het bedrijf en verzorgt 2 dagen per week de administratie. Alle drie krijgen ze volop mogelijkheden om – onder begeleiding van ervaren vakmensen – het vak in de praktijk te leren.

Neon, het moderne ambacht

Oude liefde roest niet. Dat geldt zeker voor de liefde die Jurgen voor neon heeft. Enkele jaren geleden besluit hij dit ambacht nieuw leven in te blazen. Met de oprichting van Neon, het moderne ambacht geeft hij invulling aan een jongensdroom. Neon is voor Jurgen een beproefde manier om opvallend, onderscheidende en authentiek te communiceren. Stel Jurgen een vraag over neon en hij begint enthousiast te vertellen over de unieke beleving die neon lichtreclame oproept. De kans is groot dat je overstag gaat en ook voor neon kiest.

Afspraak of meer info?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over de mogelijkheden van ALUCOBOND® Gevelplaten voor jouw ontwerp of bedrijf.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Bezoek de websites van

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar succesvolle projecten die Brouwers Gevelbekleding met ALUCOBOND® gevelbekleding gerealiseerd heeft voor klanten? In de galerie tref je een impressie aan van gevelbeplating, gevelcassettes, boeiboorden, interieurs, dakkapellen of reclamedoeleinden. Het betreft zowel renovatie als nieuwbouw. Staat jouw gevel, dakkapel of interieur binnenkort hier ook in de schijnwerpers?

Aanvraag voor of meer informatie over ALUCOBOND® gevelbekleding

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.